Salut! Eu sunt Dragos; petrec majoritatea timpului online si sustin cu tarie joburile remote si proiectele open-source. Sunt un team-player si sper cu tarie, prin activitatile mele, sa pot face webul un loc mai bun :)

Despre mine

Nu spune puţin în vorbe multe, ci mult în vorbe puţine.

Voi incepe prin a spune ca de mai bine de 10 ani, petrec cel putin 8 ore pe zi in fata unui calculator. Stiu! nu este tocmai un motiv de lauda insa pot spune ca sunt un norocos fiindca fac parte dintre acei oameni care fac ceea ce le place.

Am imbratisat conceput de telecomute job si pot spune ca mi se potriveste de minune pentru ca in afara faptului ca fac ceea ce imi place, nu sunt nevoit sa respect un dress-code, evit orice fel de trafic in drum spre birou, iar daca Marti doresc sa fac un citybreak, pot sa fac si asta fara sa cer zile libere, am nevoie doar de un laptop, si bineinteles de Internet.

Industria gazduirii web este domeniul in care de mai bine de 7 ani incerc sa imi aduc aportul. Am cunoscut oameni deosebiti, si am lucrat pentru diferite companii de talie internationala – de la fiecare am invatat mai mult decat m-am asteptat si inca fac asta – cu cat inveti mai multe, cu atat constientizezi ca stii defapt atat de putin.

In afara job-ului unde sunt mereu pregatit sa ajut diferite persoane sa rezolve anumite situatii tehnice ce se refera de cele mai multe ori la website-urile lor, imi place sa contribui ca voluntar la diferite proiecte. Consider ca multumirea pe care o poti oferi celor din jurul tau, care intr-adevar au nevoie de ajutor, este una din cele mai mari recompense pe care o poti primi in aceasta viata.

Sustin proiectele open-source si incerc pe cat posibil sa ma implic; Iubesc tot ce tine de WordPress si de eco-sistemul pe care acesta platforma l-a dezvoltat in ultimii 10 ani iar nu de multa vreme, am inceput sa programez Swift. Consider ca mobilelul este viitorul iar in acest context, consider imperativ necesare pentru mine personal, cunostintele de baza pentru crearea unei aplicatii de mobil.

In timpul liber, citesc sau ascult carti 🙂 – o carte pe care o recomand celor din industrie, pe care eu am citit-o in ultima perioada este The Year Without Pants. Spor!

ARTICOLE ADAUGATE RECENT
PUBLICITATE
Toate drepturile rezervate © 2018